Napalm Death vervangt Sick Of it All op Pitfest 2024

Napalm Death
Napalm Death vervangt Sick Of it All op Pitfest 2024
Door MartinaFagel op 27 juni 2024 - 10:39 1 Pitfest is een metal/punk/hardcore festival in Nederland. De eerste editie was in 2016. Het festival biedt je een heleboel bands, van death metal tot punkrock, van grindcore tot black metal, van oude tot nieuwe bands. Ook dit jaar vindt Pitfest plaats in Emmen, in het noordoosten van Nederland. Het festival vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 juli 2025.

Er was veel nodig om voor Pitfest een waardige vervanger voor Sick of it All te vinden. En het is ze gelukt. Napalm Death komt invallen en heeft heel veel flexibiliteit getoond om dit mogelijk te maken. En daar is de organisatie hen enorm dankbaar voor. Ze waren lang geleden (2017) al headliner op Pitfest en voor wie erbij was: dat was legendarisch!

Dit betekent ook een kleine wijziging in het tijdschema, aangezien Napalm Death voor Agnostic Front op de mainstage speelt en Agnostic Front het slot van Sick of it All overneemt.

Wil jij last minute dit jaar nog op Pitfest aanwezig zijn? De ticketprijs voor 1 dag is €61,50 per stuk en voor een heel weekend is de ticketprijs €119,00 per stuk.

Bestel via deze link jouw ticket voor Pitfest 2024




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Pitfest 2024
Tickets Pitfest 2024
Pitfest 2024
€ 89,00 - 119,00
Draaimolen Festival news

DRAAIMOLEN KONDIGT LINE-UP AAN VOOR DE 11E EDITIE...Draaimolen kondigt de line-up aan van het gratis evenement Holy Pink, dat op...

valhalla chin chin

BIZZEY, TURFY GANG, GOTU JIM EN MEER NAAR VALHALLA X... Na tien jaar lang in de RAI te hebben gestaan, kondigt Valhalla Festival zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.