Pinkpop 2025: nieuwe datum bekend gemaakt

nothing but thieves pinkpop
Pinkpop 2025: nieuwe datum bekend gemaakt
Door noasgallery op 25 juni 2024 - 10:30 1 Pinkpop is nog maar net voorbij, maar de datum voor Pinkpop 2025 staat alweer rood omcirkeld in de agenda. Pinkpop 2025 vindt plaats van vrijdag 20 tot en met zondag 22 juni 2025. Hiermee blijft het festival in hetzelfde weekend van juni. In dit weekend worden ook Graspop Metal Meeting en Hurricaen plaats. Voor Pinkpop 2025 was ook al een openingsacts bekend gemaakt, namelijk Janet Livv. De singer/songwriter won afgelopen maart de Limburgse Popprijs en verdiende hiermee onder andere een optreden op de komende editie van Pinkpop.

Afgelopen weekend was Festivalinfo vanzelfsprekend van de partij in Landgraaf. Onze fotografen maakten schitterende foto's van onder andere Maneskin, Nothing But Thieves, Babymetal, Avril Lavigne, Sam Smith, Loreen en Limp Bizkit.
Check via de links de foto's:
Pinkpop 2024 - vrijdag
Pinkpop 2024 - zaterdag en
Pinkpop 2024 - zondag

Pinkpop 2025 vindt weer plaats op het evenemententerrein Megaland, in het Limburgse Landgraaf. Het wordt de 54ste editie van het festival. Pinkpop staat vanaf 1990 vermeld in het Guiness Record Boek als het oudste popfestival van Nederland, en is het langstlopende jaarlijks terugkerende festival ter wereld. Pinkpop vond in 1970 voor het eerst plaats op Pinkstermaandag 18 mei in Geleen. De naam ‘Pinkpop’ komt natuurlijk van ‘Pop met Pinksteren’.

Wanneer er namen bekend worden en de kaartverkoop begint, lees je dat natuurlijk op Festivalinfo!

Nooit meer belangrijk festivalnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



valhalla chin chin

BIZZEY, TURFY GANG, GOTU JIM EN MEER NAAR VALHALLA X...Na tien jaar lang in de RAI te hebben gestaan, kondigt Valhalla Festival zijn...

stadsschouwburgharmonienews.jpg

FROUKJE EN MEAU HEADLINERS NIEUW WOORDVLOED FESTIVAL... Woordvloed , dat plaatsvindt op 6 en 7 september, is hét gloednieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.