Festival: Dieksiepop 2024 2024

za
06
jul
zo
07
jul

Dieksiepop 2024 2024

Haarle, Nederland

Dieksiepop 2024

Het is weer zover! Dieksiepop komt er weer aan! Nog eventjes wachten tot 6 juli 2024 en dan kunnen we weer genieten van een dag vol muziek, sfeer, onbenulligheden, bier, plezier en voetbal. Want zodra Nederlands Elftal zich kwalificeert voor de kwarfinales zijn er grote schermen aanwezig! Dieksiepop vindt ook dit jaar weer plaats op het vertrouwde terrein aan de Haarleverldweg 2A, net buiten het dorp richting Raalte. Kom Dit jaar met onder andere: GenerC, Tijger Tijger, Barbee, Lievelings DJ's van je zusje, Vlugge Mannen en DJ Nylis. Daarnaast Een superenergieke show die zich qua gewelddadigheid kan meten met de echte Foo Fighters door vijf Stacked Actors! Het resultaat: een grote kom Foo Fighters-gekte met veel energie en een paar harige ballen. Een muur van geluid door drie gitaren, strak en niet te stoppen. Daarna sluit Gekkenhuys het festival af! Zonder enige twijfel de vrolijkste sloopact van nederland!de ‘boys van confetti’ laten het publiek van links naar rechts gaan met hun mix van hardstyle, guilty pleasures, party & bullshit en de beste meezingers.
De presentatie wordt deze editie gedaan Frans, de spandex dragende Brabander die ooit zelf Dieksiepop af brak met zijn band Razorblade Messiah. Mis het niet en zet 6 juli in je agenda! Kaarten uitsluitend aan de kassa

Geef een festival cadeau met de festival cadeaukaart!

festival cadeaukaart logo

De Festival Cadeaukaart is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland, een officiële betaalmethode en te verzilveren voor meer dan 1000 festivals in Nederland en daar buiten.

Bevestigde artiesten


Submit informatie

Mist er informatie of klopt er iets niet op deze Dieksiepop 2024 2024 pagina? Laat het ons weten via de Festivalinfo submit!

REISINFORMATIE

Navigatie: Haarlerveldweg 2A

Per auto beschikbaar.

Locatie en overnachting festival

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Dieksiepop 2024 in Haarle? Hieronder vind je een aantal opties voor de eerste dag dat Dieksiepop 2024 2024 plaatsvindt.

[Open kaart fullscreen]

Dieksiepop 2024 2024 artiesten op de podia

Dieksiepop 2024 2024 artiesten op de podia