Festival: So What’s Next 2024

za
02
nov

So What’s Next 2024

Eindhoven, Nederland

Het internationale jazzfestival So What's Next is vernoemd naar de legendarische jazztrack 'So What' en de onophoudelijke innovatieve drive van maker Miles Davis. Het festival biedt een inspirerende selectie van de hedendaagse jazz met een avontuurlijke mix van gevestigde namen en veelbelovende rijzende sterren op het gebied van funk, jazz, hiphop, R&B en rock. Elke act heeft een unieke sound, maar ze hebben één gemeenschappelijk kenmerk: ze verleggen allemaal de grenzen van de jazz. Scrol snel verder voor de eerste namen!

BESTEL TICKETS VOOR DIT FESTIVAL

Bestel tickets So What’s Next  2024
Tickets So What’s Next 2024:
So What's Next?
€ 62,50

Geef een festival cadeau met de festival cadeaukaart!

festival cadeaukaart logo

De Festival Cadeaukaart is de nieuwste en leukste cadeaukaart van Nederland, een officiële betaalmethode en te verzilveren voor meer dan 1000 festivals in Nederland en daar buiten.

Bevestigde artiesten


Submit informatie

Mist er informatie of klopt er iets niet op deze So What’s Next 2024 pagina? Laat het ons weten via de Festivalinfo submit!

REISINFORMATIE

Het festival vindt plaats in Muziekgebouw Eindhoven en dat goed is goed te bereiken met het ov, fiets en auto.

Locatie en overnachting festival

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de So What’s Next in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de dag dat So What’s Next 2024 plaatsvindt.

[Open kaart fullscreen]

So What’s Next 2024 artiesten op de podia

So What’s Next 2024 artiesten op de podia

So What’s Next NIEUWS