Festival: Sortie Blues 2024

za
07
sep

Sortie Blues 2024

Winksele, België

Op zaterdag 7 september zal voor de vijfde keer het Sortie Blues festival doorgaan, een gratis outdoor blues festival dat plaatsvindt rond de Warotzaal in Winksele/Herent.

Sortie Blues pakt dit jaar uit met 7 artiesten uit verschillende landen, die het beste van zichzelf zullen geven op twee alternerende podia, waaronder een kleiner exemplaar voor meer intimistische optredens.

Dit jaar vieren we een bijzondere gelegenheid, namelijk de 80e verjaardag van de legendarische Roland Van Campenhout. Om deze mijlpaal te markeren, zal Roland Van Campenhout niemand minder dan Raymond van het Groenewoud als speciale gast verwelkomen op ons podium. Hiernaast komen ook nog Stoy Stoffelen en Steven de Bruyn meespelen met Roland.

Sortie Blues het grootste kleinste blues festival van Vlaanderen!

FESTIVAL GRATIS

Dit is een gratis toegankelijk festival!

Bevestigde artiesten


Submit informatie

Mist er informatie of klopt er iets niet op deze Sortie Blues 2024 pagina? Laat het ons weten via de Festivalinfo submit!

REISINFORMATIE

Warotzaal Winksele

Locatie en overnachting festival

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Sortie Blues in Winksele? Hieronder vind je een aantal opties voor de dag dat Sortie Blues 2024 plaatsvindt.

[Open kaart fullscreen]

Sortie Blues 2024 artiesten op de podia

Sortie Blues 2024 artiesten op de podia

HISTORIE

Sortie Blues 2023

Sortie Blues 2022