Festival: Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024

do
27
jun
t/m
zo
30
jun

Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024

Amersfoort, Nederland

Muziek slaat een brug tussen verschillende gemeenschappen en culturen. Het brengt mensen samen, ongeacht hun achtergrond, en creëert een gevoel van verbondenheid. Dit is wat de wereld nodig heeft.
Musica Mundo biedt een platform voor artiesten van over de hele wereld om hun talenten te tonen en hun verhalen te delen. Voor de zevende keer brengt Musica Mundo een bijzonder festival met gerenommeerde artiesten en jong talent uit binnen- en buitenland. De focus ligt op artiesten uit Afrikaanse landen. Daarnaast is er een hoog rock-gehalte. Opnieuw zijn er twee groepen uit Amersfoort, Wilskracht en Slagwerk KAMV, die hun programma voor dit festival hebben vernieuwd met werelds repertoire.

FESTIVAL GRATIS

Dit is een gratis toegankelijk festival!

Bevestigde artiesten


Submit informatie

Mist er informatie of klopt er iets niet op deze Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024 pagina? Laat het ons weten via de Festivalinfo submit!

REISINFORMATIE

Musica Mundo vindt plaats op het Lieve Vrouwekerkhof, in het centrum van Amersfoort. Op tien minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal en vijf minuten lopen van de bushalte Stadhuis. Parkeren kun je in
- Parkeergarage Stadhuisplein
Stadhuisplein, 3811 HJ, Amersfoort
- Parkeergarage St. Jorisplein (Q-park)
St. Jorisplein, 3811 DC, Amersfoort
- Parkeergarage Koestraat
Grote Haag 2
3811 LM Amersfoort

Locatie en overnachting festival

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Festival Musica Mundo - Rhythms of the World in Amersfoort? Hieronder vind je een aantal opties voor de eerste dag dat Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024 plaatsvindt.

[Open kaart fullscreen]

Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024 artiesten op de podia

Festival Musica Mundo - Rhythms of the World 2024 artiesten op de podia